Frigider Albatros FA15+ - potrivit pentru casuta de vacanta

Frigiderul Albatros FA15+ e recomandat pentru instalarea intr-o garsoniera si pretabil celor ce doresc pastrarea la rece pentru o cantitate redusa de alimente. Am vazut astfel de modele in cadrul pensiunilor de la munte si erau destul de eficiente. Dimensiunile reduse il fac usor de integrat in orice spatiu.

Review frigider Albatros FA15+ - aliatul tau din garsoniera

Vine la un pret bun (cu reducere) alaturi de garantie de 36 luni si transport gratuit. E o idee interesanta pentru cei ce sunt limitati de spatiu sau pur si simplu nu doresc un aparat mai mare pentru ca acesta se preteaza nevoilor lor.

Designul e unul clasic pe alb si din aceasta cauza e usor de integrat in orice camera. Usa este reversibila, iar manerul este integrat pentru un plus in ceea ce priveste aspectul modern. Albatros FA15+ este destul de bine compartimentat la interior chiar daca spatiul disponibil e unul limitat. Cele doua rafturi din sticla securizata imparte volumul interior si pot sustine pana la 20 kg. Sunt piese detasabile si ajustabile pentru a se preta nevoilor de depozitare, iar compartimentul pentru fructe si legume ofera conditii optime pentru o pastrare indelungata. Usa are in componenta 3 suporturi pentru a raci diferite sticle, borcane sau doze de suc ori bere.

Frigiderul Albatros FA15+ cantareste circa 30 kg si este caracterizat de urmatoarele dimensiuni: inaltime 84 cm, latime 50 cm, adancime 56 cm. In ceea ce priveste congelatorul acesta va trebui dezghetat la un moment dat, dar nu cred ca trebuie considerat un punct negativ avand in vedere pretul de achizitie.  Volumul de 17 litri din aceasta zona e potrivit pentru a pastra la congelat cateva pungi cu legume sau a raci mai repede sticlele de bauturi preferate. Usa transparenta ofera un avantaj pentru ca poti vizualiza rapid alimentele prezente in aceasta zona. Termostatul reglabil permite ajustarea temperaturii in functie de nevoie si de temperatura din camera.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu